Maria Montessori – Lezingen voor Ouders

Enige tijd geleden heb ik in deze berichtenrubriek melding gemaakt van het verschijnen van een boekje dat Maria Montessori speaks to Parents. heet. Teksten voor ouders die overwegen om hun kind naar een Montessorischool te sturen.

Voor uitgeverij Montessori-Pierson Publishing Company mocht ik dit boekje in het Nederlands vertalen. Het zal over enige tijd worden uitgegeven onder de titel Maria Montessori, Lezingen voor Ouders.

Als het zover is dan zal ik dat in deze rubriek melden!

11 Reacties

 1. Fred Kelpin

  Ik hoor zojuist dat het boekje 9 november van de drukker komt. Daarna kun je het bestellen op http://montessori-pierson.com
  Het gaat € 7,60 kosten.

  Reageren
 2. Fred Kelpin (Auteur bericht)

  De Nederlandse vertaling is klaar, maar het boekje is nog niet in druk verschenen. Ik heb er geen zicht op hoe lang dit nog gaat duren. Je kunt eventueel de Engelse versie [Maria Montessori speaks to Parents] bestellen bij de Montessori-Pierson Publishing Company. http:/montessori-pierson.com

  Reageren
  1. Kitty van Buren

   Beste Fred, bedankt voor de snelle reactie! Helaas is mijn Engels niet al te best, dus ik hoopte op de Nederlandse versie. Hopelijk komt ie alsnog snel uit! 🙂 En anders ga ik me er doorheen worstelen met een woordenboek. 😉

   Reageren
   1. Fred Kelpin (Auteur bericht)

    Ik laat het je weten als het boekje in het Nederlands verschijnt. Probeer intussen het Engels maar. Het valt best mee.

    Reageren
 3. Kitty van Buren

  Beste Fred,

  Zojuist kreeg ik dit bericht van iemand doorgestuurd, aangezien ik mijn afstudeeronderzoek op montessorionderwijs ga richten en dan met name de schoolkeuze door ouders. Ik vroeg mij dus af of dit boekje inmiddels is uitgegeven. Op internet kan ik het namelijk niet vinden. Ik denk wel dat het heel bruikbaar kan zijn voor mijn afstudeeronderzoek.

  Ik hoor graag van u!

  Met vriendelijke groet,
  Kitty van Buren

  Reageren
 4. Ruud van Velthoven

  Mooi, dat je dat hebt opgepakt! En heel benieuwd!

  Reageren
 5. Jos Werkhoven

  Dag Fred,

  Mooi initiatief!
  Goed dat de ouders ook een plek krijgen.

  Reageren
 6. Kelpin Fred

  Dank je, Lotte.

  Reageren
 7. Lotte Vrij

  Fred,
  Succes en plezier met het kiezen van de juiste woorden.
  Lotte Vrij

  Reageren
 8. anastasia dingarten

  Beste Fred, Wat een mooi plan. Hartelijke groet en goede wensen voor het nieuwe jaar, Anastasia Dingarten

  Reageren
  1. Fred Kelpin (Auteur bericht)

   Ook voor jou mijn beste wensen, Anastasia.

   Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *